Livesända digitala event har formligen exploderat den senaste tiden. Allt fler vill ta del av kunskap och inspiration online och webbinarieformatet är populärare än någonsin. Samtidigt växer marknaden för ljudinnehåll så det knakar och podcast är den snabbast växande kommunikationskanalen.

Många företag inom B2B har långa säljprocesser. Det kan vara svårt att nå avslut och dessutom är prispressen ofta hög. Webbinarier och podcasts är två digitala format som hjälper dig att bygga förtroende hos potentiella kunder och en expertposition i din bransch.

VAD VI ERBJUDER:

Webbinarier och podcasts

Vissa av våra kunder vill att vi tar ett helhetsansvar för deras podcasts och webbinarier. Det gör vi gärna. Vi har en fullt utrustad studio på Nackagatan 4 i Stockholm med högkvalitativ utrustning och proffs som ordnar ljud, ljus och preppar dem som ska framträda för ett proffsigt resultat och starkt genomslag.

Vi kan också hjälpa dig med bakom-scenen-filmer och fotografering för marknadsföringen och vi kan ta ansvar för att publicera och marknadsföra själva webbinariet eller podcasten.

Hyra av studio

Du kan också hyra vår studio på Nackagatan 4 i Stockholm och bemanna produktionen själv. Studion är fullt utrustad för livesända webbinarier, podcasts och filminspelningar. Som tillval kan du få hjälp med egen grafik, fotografering eller filmning i samband med eventet och design- och copystöd för en presentation.

Framgångsrika webbinarier

Har du tillgång till egen utrustning och vill sköta allt själv kan vi coacha dig så att innehållet och framträdandena i dina webbinarier eller podcasts blir framgångsrika.

Vi har ett paket som vi kallar Framgångsrika webbinarier. Där lär du dig hur du får in rätt deltagare till dina webbinarier, vilka ämnen som fungerar bäst, vad du ska tänka på vid framförandet, vilken teknisk utrustning som behövs och en checklista på alla detaljer.

VÄRDET FÖR DIG

Oavsett om du är nybörjare på webbinarier och podcasts eller om du vill göra det mesta själv så hjälper vi dig att skapa framgångsrika digitala event och framträdanden.

Ta reda på mer!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med webbinarier, podcasts och livesändningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!

Nästa erbjudande

Bättre leads, fler affärer: marketing automation

En hubb som stöttar, synkar och skalar upp resultatet med konverteringsflöden och leadsgenerering.
AUTOMATISERA SMART