Många organisationer sätter ambitionen att skala upp tillväxt och lönsamhet men har svårt att hitta arbetssättet som tar dem i mål.

Vinn större affärer – en digital liveutbildning

Därför har vi på Next State skapat en tre dagar lång digital live-utbildning som lär dig just det: hur man vinner större affärer.

Känner du igen dig i att ert företag kommer in för sent i köpprocessen och utsätts för prispress? Då kanske ni också upplever att det är tufft att nå rätt beslutsfattare hos kunderna och att drömkunderna känns långt borta.

Är era budskap för lama så att ni uppfattas som utbytbara? Som så många andra organisationer brottas ni kanske med att få sälj- och marknadsavdelningarna att jobba effektivt åt samma håll. Då är utbildningen Vinn större affärer rätt för er.

Skala upp vinsten

Vinn större affärer är ett program för affärsledare, entreprenörer och engagerade säljare och marknadsförare inom B2B. Under tre dagar fokuserar vi på de viktigaste frågorna för att skala upp tillväxt och vinst.

Bryt igenom bruset

Du och ditt team får lära dig hur ni gör för att bryta igenom bruset, öka intäkterna och förbättra marginalerna med forsknings- och faktabaserade insikter som fungerar i dagens klimat.

Gå 3 för 1 och samla teamet

Tredagars-utbildningen sker digitalt flera gånger varje år. När du köper din plats – ni får gå 3 kollegor till priset av 1 – säkrar ni era platser till nästa utbildningstillfälle. Dessutom får ni redan samma dag ni köper tillgång till vår digitala utbildningsplattform med inspelade föredrag, övningsuppgifter och checklistor.

Läs mer och boka utbildningen här!

Läs om vad som ingår, hur du köper en plats och när nästa live-utbildning äger rum.

Till utbildningen