Enligt vår prognos så kommer vi också mer än femdubbla bottom line 2018 (!). Det har att göra med LinkedIn tillsammans med en sjuklig besatthet av att bara ha de bästa människorna både som kollegor, men också som kunder.

Amatörer, slöfockar och tråkmånsar göra sig ej besvär. Bäst både när det kommer till värdegrund, men också när det kommer till kapabilitet/prestation. Vi kommer att köra 1 live utbildningssession (1h) över Zoom (som Skype fast bättre) kring vår syn på LinkedIn.
Denna kommer ej vara tillgänglig efter eventet. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor direkt till vår VD Johan Åberg.

Är du peppad på att vara med? Detta riktar sig till VD, ägare, marknadschef och försäljningschef på B2B-företag. Är du intresserad? Vi rekommenderar att du loggar in på Zoom 11.55 (22:a februari)

Information:

Torsdag 22:a februari 12.00-13.00 (Vi rekommenderar att du loggar in 11.55, vid 100 platser så stängs dörrarna, först till kvarn)
Zoom, denna länk

OBS! tillfället är ej återkommande. Vi kommer ej att lägga upp en inspelning.
Begränsat till hundra deltagare först till kvarn. Kom i tid. Vi rekommenderar att du loggar in 11.55. 

Vad kommer jag ha lärt mig efter utbildningen?

  1. De vanligaste misstagen när B2B-företag satsar på LinkedIn
  2. Hur du driver leadsgenerering och förfrågningar
  3. Vilken roll VD, försäljningschef och markndschef ska ha på LinkedIn
  4. Hur LinkedIn bör stödja större affärer och partnerkundfilosofin
  5. Så har VD Johan Åberg byggt sitt personliga varumärke på LinkedIn

Är du ägare, vd, försäljningschef eller marknadschef inom B2B och vill nå nästa nivå?

Boka ett coachningssamtal med Johan Åberg. OBS, endast för dig som verkligen har bestämt dig för att nå en ny nivå och vill investera i dig själv och bolaget. 

johan-aberg-1100

Johan Åberg

CEO